La Serreta estrena un bosc comestible perquè els veïns puguin collir fruites

El bosc de la Serreta ja compta amb un recorregut literari i amb una ruta naturista

El bosc de la Serreta, a mig camí entre la Floresta i Valldoreix, compta amb un nou espai d'arbres i plantes comestibles. L'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues ha plantat una trentena d'arbres fruiters amb l'objectiu de crear un bosc comestible en aquest paratge santcugatenc. La idea és que el bosc comestible sigui un espai on els veïns i veïnes puguin collir la fruita directament dels arbres.

Per ara, el bosc comestible de la Serreta està integrat per catorze cirerers d'arboç, sis magraners, quatre figueres, dos nesprers, tres caquiers, un albercoquer i una noguera. L'entrada a la zona es fa per la cruïlla entre el carrer del Molí i el carrer de Barceloneta, a l'entorn de la riera de Saladrigues.

La idea es que el bosc comestible s'estengui al llarg de la riera els propers anys i tancar el barri amb una anella verda. La Serreta ja compta amb un bosc literari, un recorregut per la natura amb plafons amb escrits literaris (ara mateix amb el Zoo d'en Pitus), i també amb un bosc naturalista.

L'acte d'inauguració, amb representants de l'EMD de Valldoreix, va tenir lloc el passat diumenge 7 de maig.

Acte d'inauguració del bosc comestible de la Serreta, a Valldoreix FOTO: EMD Valldoreix

Més informació
 
Comentaris

Destaquem