La Setmana Santa centra les activitats culturals de la ciutat

Les propostes per gaudir de la ciutat aquests dies

Arriba una nova setmana a Sant Cugat amb menys activitats de les habituals amb motiu de la Setmana Santa. Tot i així, hi ha diferents propostes per gaudir de la setmana.

Gaudeix de la cultura

Noves sessions a Yelmo Sant Cugat amb 'La bella y la bestia' durant la setmana FOTO: Cedida

Dilluns, 10 d'abril, comença amb cultura i cinema. L'"Exposició retrospectiva dels 30 anys de la UESC" es podrà visitar a partir de les 10 hores, a la Casa de Cultura mentre que a Cinesa Sant Cugat hi haurà una nova sessió de filmoteca amb Mr. Turner a les 20 hores.

Per a dijous, 12, l'Arxiu Nacional de Catalunya acollirà la conferència "1917: La modernitat arriba en tren a Sant Cugat" a partir de les 18 hores mentre que, el Casal Torreblanca, oferirà el documental del mes amb Amateurs a l'espai a les 20 hores.

Com cada setmana no hi falten propostes culturals per a tots els gustos. Les exposicions "Fem un clic al Monestir" i "Aires d'Irlanda" es podran visitar a L'Ateneu a partir de les 9.30 hores.

D'altra banda, La Galeria acollirà l'exposició "Pretexts", de Sok Kan Lai des de les 11 hores i, la Casa-Museu Cal Gerrer, acollirà l'exposició "Moscardó + Moscardó" entre d'altres.

A més, podreu gaudir del cinema durant tota la setmana amb La bella i la bestia, El bar i Es por tu bien, entre d'altres propostes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem