La tempesta deixa parts de les Planes i la Floresta sense llum al carrer

L'enllumenat públic de zones de la Floresta i les Planes es veu afectat quan hi ha tempestes fortes

Les tempestes que han caigut sobre Sant Cugat durant les últimes hores estan provocant algunes alteracions en l'enllumenat públic de zones de les Planes i de la Floresta. Segons ha informat al TOT el santcugatenc David Llonch, en el carrer Moret de la Floresta no hi ha llum des de la tempesta de la matinada del 13 al 14 de setembre. Així mateix, veïns de les Planes també han denunciat aquest 15 de setembre a primera hora del matí que bona part del barri està sense llum en la via pública. Les cases particulars no han perdut la llum.

"Cada vegada que plou fort, passa el mateix", assegura Llonch, que explica que s'ha trobat en aquesta situació diverses ocasions. "Tot el carrer està a les fosques", lamenta el florestà. Un altre inconvenient que ha denunciat el veí és que com que no s'ha asfaltat tot el carrer Moret, amb la forta pluja d'aquestes hores, tota la terra i sorra de la part no asfaltada ha acabat en la part pavimentada.

Per la seva banda, la veïna de les Planes Elvira Granado ha denunciat a través d'Instagram que "mig poble" s'ha quedat sense llum. "Només han sigut dues gotes i quatre llamps i ja no hi ha llum", diu la planenca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem