La Vall recull 103 cabelleres en el Dia Contra el Càncer de Mama

L'escola La Vall ha organitzat diverses activitats per commemorar el Dia Contrà el Càncer de Mama

La Vall ha recollit, aquest dimecres 19 d'octubre, un total de 103 cabelleres d'alumnes, professores i mares, en la tallada de cabells solidària que ha organitzat l'escola amb motiu del Dia Contra el Càncer de Mama.

Des de primera hora del matí, l'escola ha organitzat diverses activitats solidàries, de sensibilització i prevenció d'aquesta malaltia.

Diverses perruqueres han participat, de manera altruista, en aquesta causa. Les 103 cabelleres recollides s'entregaran per fer perruques per a dones i noies que pateixen aquesta malaltia.

A més, també s'ha fet un taller de coixins, una cursa solidària per Bellaterra, en la qual s'han corregut un total de 677,68 km i una xerrada que ha anat a càrrec de la doctora i voluntària de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Yolanda Cuesta.

En la tallada han participat 103 persones FOTO: Laura Pons (La Vall) L'escola La Vall s'ha tenyit de rosa FOTO: Laura Pons (La Vall)La comunitat de l'escola s'ha bolcat en la jornada FOTO: Laura Pons (La Vall)El taller de coixins ha tingut molt dèxit FOTO: Laura Pons (La Vall)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem