Sant Cugat es tenyeix de rosa contra el càncer de mama

La ciutat se suma a la commemoració del dia contra aquesta malaltia

L'Ajuntament de Sant Cugat llueix aquest dimecres, 19 de novembre, de color rosa. Ho fa amb la il·luminació de la plaça de la Vila, amb un gran cartell a la part dreta de la façana, i amb un llaç rosa a la part esquerra en commemoració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama.

Membres de l'equip de govern, encapçalats per la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, representants de la resta de formacions polítiques al consistori, la presidenta de la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Marta Martí, i altres membres de l'associació han participat a les 19.30 hores d'un acte en suport de les persones afectades per la malaltia.

Com ha explicat Paraira, la ciutat se suma "als actes del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, posant-nos al costat de totes les dones que pateixen, dels familiars i dels professionals, amb un toc d'esperança. Perquè hi ha una gran investigació, s'està avançant, per eradicar com més aviat possible aquesta malaltia que tan afecta a les dones".

Membres del consistori i de la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer aquest dimecres FOTO: C. Caballé

Més informació
 
Comentaris

Destaquem