Les activitats familiars protagonitzaran la Festa Major de Volpelleres

La celebració al barri santcugatenc serà del 13 al 15 de setembre

El barri de Volpelleres de Sant Cugat del Vallès celebrà la quarta edició de la seva Festa Major del 13 al 15 de setembre amb les activitats familiars com a protagonistes.

La Festa Major arrencarà el divendres, dia 13, amb la Tarda de màgia a les 19 hores al Parc de Guineu. A les 20.30 es pronunciarà el pregó de la festa, enguany a càrrec de Roger Valls, de la Farmacugat Volpelleres, i tot seguit hi haurà Correfoc d'esperit jove, i nit de monòleg amb Fernando Garcia Torres.

 

Ja dissabte, dia 14, l'activitat es trasllada al matí a la plaça dels Rabassaires, on hi haurà mostra d'entitats i comerços amb tallers i exhibicions entre les 10 i les 11 hores, i Contes que fan plorar de riure a les 12 hores. Ja a la tarda, al Parc de la Guineu, es farà l'Espai Juga de 17.30 a 20.30 hores, xocolatada i músics de carrer, i cinema a la fresca per tancar la jornada a les 21 hores.

L'últim dia de la festa les activitats se celebraran totes al Parc de la Guineu. Durant el matí, a partir de les 11 hores, hi haurà espai Crea, hip hop infantil i zumba. A les 13.30 hores hi haurà activitats a l'Espai Soci, i a la tarda, el Holi Festival a les 17 hores, i la festa de l'escuma a les 18 hores, posaran punt final a tres dies de celebració.

A més, mentre duri la festa, hi haurà Fira d'atraccions i Espai gastronòmic amb Foodtrucks al Parc de la Guineu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem