La Festa Major de Volpelleres arriba a la 4a edició

Més de 2000 persones es van contagiar d'aquella il·lusió, i van fer d'aquella primera festa un èxit rotund

Un any més, i ja en van quatre, toca deixar organitzada la Festa Major de Volpelleres abans de marxar de vacances. Recordo com si fos ahir la primera festa que vam haver d'organitzar l'any 2016. Il·lusió i falta d'experiència era un còctel arriscat. Però les ganes de treure la gent al carrer, i de fomentar la unió entre veïnes i veïns del barri i de la resta d'habitants i entitats de la ciutat, van fer realitat allò que inicialment semblava un somni.

Més de 2000 persones es van contagiar d'aquella il·lusió, i van fer d'aquella primera festa un èxit rotund, generant així un precedent que ha donat continuïtat a la ja consolidada, i esperada per tothom, "Festa Major de Volpelleres", i ha fet brotar a l'esperit del magnífic equip que conforma l'actual Junta Directiva, les ganes de superar-se any rere any, tot i que no és una tasca fàcil.

 

Enguany la #FMVOLPE19 es farà els dies 13, 14 i 15 de setembre, i mantindrà el seu format familiar de tots els anys, amb algunes novetats. Aviat, donarem a conèixer el Programa a les nostres xarxes socials, i al setembre esperem poder fer-ho arribar a tots els domicilis del barri. Vull donar les gràcies a totes les entitats i comerços que col·laboraran amb nosaltres perquè la festa sigui un èxit un any més, i que tindran el seu espai al nostre photocall.

I per acabar desvetllaré qui serà el pregoner de la nostra Festa Major. Enguany hem escollit a una de les primeres persones que va apostar per obrir negoci al barri, i que sempre ha volgut col·laborar en tot el que hem organitzat. Per la seva implicació amb el nostre barri, el pregoner 2019 és Roger Valls, de la Farmàcia de Volpelleres!

 

Bon estiu a tothom.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem