Les escoles diferenciades molestes amb la proposta del PSC sobre les concertades

Com altres escoles concertades, des de La Farga no descarten que l'AMPA vagi al ple municipal a defensar el posicionament de l'escola

"Estem en contra la proposta del PSC, que la presenta mogut per una motivació més ideològica que pedagògica o per necessitats del sistema educatiu". Amb aquestes paraules s'ha expressat el subdirector de l'escola La Farga, Miquel Riera, davant l'anunci fet pel grup municipal socialista que demanarà al ple municipal d'aquest novembre que s'insti el Departament d’Educació del futur nou govern de la Generalitat a racionalitzar els recursos a les escoles concertades de la ciutat, sobretot de les diferenciades.


Riera ha explicat, que, com altres escoles concertades, des del seu centre no descarten que algun membre de l'AMPA de La Farga vagi al ple municipal a defensar el posicionament de l'escola i ha assegurat tenir el suport de la resta de les escoles concertades i privades del municipi. El docent ha explicat també que "moltes propostes diferents enriqueix el sistema educatiu" i ha titllat de demagoga la moció, ja que "una plaça a l'escola concertada costa la meitat que una plaça pública". Riera ha afegit que les escoles diferenciades "representen un 0,5% de la població escolar a Catalunya" i ha lamentat que la formació presenti una proposta com aquesta que ha catalogat de "plantejament esbiaixat de partit".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem