Les millors propostes per fer el cap de setmana a Sant Cugat

Visites culturals, mercats i activitats esportives

Sant Cugat no s'atura per l'agost i aquest cap de setmana hi ha programades diverses activitats per poder gaudir de la ciutat d'una manera més tranquil·la que habitualment. El Monestir de Sant Cugat és el gran protagonista i hi ha diverses visites per conèixer d'una perspectiva diferent aquest monument santcugatenc. A més, també et proposem rutes pel Parc Natural de Collserola que et permetran conèixer fonts màgiques, racons amb molt encant o les masies que s'hi amaguen.

 

Com cada segon i últim dissabte de cada mes, la plaça de Pep Ventura s'omplirà aquest 25 d'agost amb el Mercat de Pagès, organitzat per l'Ateneu de Sant Cugat entre les 9 i les 14 h. Venda de producte ecològic i de proximitat, hi trobaràs productes de l’hort, fruita, embotits, formatges, pa, oli...i molt més!

 

Pel mateix dissabte hi ha tres propostes per visitar el Monestir de Sant Cugat. A les 17 hores hi ha el 'Guia'm pel Monestir', visites guiades al Claustre conduïdes per persones afectades per la Síndrome d’Asperger. A les 19 hores hi ha una altra sortida guiada pel monument de Sant Cugat enfocada en explicar la història i els secrets del monestir més poderós del comtat de Barcelona.  A les deu de la nit, una Nit de Llegendes per conèixer el Monestir d'una manera única i especial: a porta tancada, de la mà d’un monjo benedictí i guiats per la llum d’una llàntia, descobriràs la història, les llegendes i els éssers màgics que amaga el monument santcugatenc.

 

Dissabte també comença el 2n Torneig del Centenari de futbol que enfronta el Junior FC, el Sant Cugat FC, el Mira-sol Baco i la Penya Blaugrana al camp del Mira-sol. Les semifinals són dissabte i la final és diumenge 26 d'agost.

 

Diumenge durant el matí, Mercantic obre les seves portes per acollir el Mercat del Disseny, una oportunitat per gaudir d'aquest entorn privilegiat d'antigüitats que es combinarà amb les propostes i novetats de dissenyadors. Finalment, a les 11 hores hi ha una nova visita al Monestir de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem