Les Planes prepara un Nadal ple d'activitats

La Comissió de Festes del barri ha organitzat diversos actes entre la fira de Santa Llúcia i la cavalcada de Reis

Els veïns i veïnes de les Planes podran gaudir de diverses celebracions aquest Nadal, organitzades per la Comissió de Festes. 


La primera cita la tindran, aquest diumenge, 11 de desembre amb la Fira de Santa Llúcia. La fira, que tindrà lloc a la plaça de la Creu d'en Blau, començarà a les 10.00 h del matí i s'allargarà fins a la tarda. 

Entre les 10.00 h i les 14.00 h hi haurà les parades de les entitats. A les 11.00 h del matí, arribarà el Patge Reial per tal de donar les cartes als nens i nenes de les Planes perquè les puguin escriure. Ja a les 12.00 h, hi haurà una xocolatada. I després, dinar popular per 6 euros per persona. 

Ja a la tarda, arribarà el concert del grup Ayra, una fusió de flamenc, música brasilera, soul i ritmes afrocubans.

Pel que fa a la fira de Santa Llúcia, si alguna entitat o comerç artesanal hi vol participar cal que enviï un correu electrònic a cflesplanes@hotmail.com o es posin en contacte amb la comissió a través del seu Facebook.  

Altres activitats de Nadal

A banda de la Fira de Santa Llúcia, les Planes oferirà diverses activitats abans de l'arribada dels Reis Mags.

Així, dissabte 17 de desembre al vespre, el Casal de les Planes acollirà el Quinto i un sopar de carmanyola. La Comissió de Festes oferirà un plat de caldo.

Diumenge 18, entre les 11.00h i les 12.00 h els nens i nenes de les Planes faran cagar el Tió i podran gaudir d'una actuació infantil.

Ja el 3 de gener, vindrà el Carter Reial a recollir totes les cartes dels nens i nenes de les Planes.

Les Planes acomiadarà les festes de Nadal amb la tradicional cavalcada de Reis. Enguany hi haurà premi per les carrosses que vagin decorades. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem