30 dies de pista de gel a Sant Cugat

Per segon any consecutiu, s'instal·la al carrer de Josefina Mascareñas durant el Nadal

La pista de gel torna per tercer any consecutiu a Sant Cugat durant les festes de Nadal. Com en la passada edició, aquesta s'ubicarà al carrer de Josefina Mascareñas, i començarà a funcionar el divendres 2 de desembre.

En total, 30 dies d'activitat, fins al 8 de gener, amb un cost de 6.000 euros, més IVA, com ha explicat la regidora de Comerç, Mayte Pérez, durant la presentació del programa d'activitats nadalenques a Sant Cugat Un Nadal amb molt de joc, aquest dimarts, 29 de novembre.

La pista manté els preus de la passada edició, amb 7 euros per 45 minuts de patinatge. Per als grups a partir de deu persones el preu serà de 5 euros per persona, i es podran llogar guants per 1 euro. Com cada any, a més, hi haurà cursos i activitats a la pista. L'horari de la pista serà de 10 a 14 hores, i de 16 a 20 hores.

La pista de gel va ser una de les activitats més participades durant la passada campanya nadalenca a la ciutat. En total, 11.240 persones van fer ús de la instal·lació, el que suposava un augment de 4.240 usuaris respecte de l'any anterior, quan la pista es va instal·lar al Parc de Ramon Barnils.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem