Un home ferit per intentar parar un lladre al centre de Sant Cugat

Els fets han passat abans de les 11 del matí i l'ambulància ha tardat una hora a atendre a l'home

Un home de 65 anys ha resultat ferit després que intentés parar un lladre que havia fet una estrebada de bossa de mà a una dona. Els fets han passat al carrer de Sant Jordi, al centre de Sant Cugat, quan una dona que caminava ha rebut l'estrebada d'un home encaputxat que ha aconseguit emportar-se la seva bossa de mà i ha llançat la dona a terra. L'home ferit ha vist el lladre fugint i s'ha posat al seu davant per aturar-lo, sense èxit, i aquest l'ha envestit i llançat a terra deixant-lo immòbil.

Diferents treballadors d'obres també han intentat parar al delinqüent després dels dos fets, però finalment ha sigut un veí de la zona que ha perseguit el lladre fins a la rambla de Ribatallada on ha llançat la bossa de mà de la dona i el veí l'ha pogut recuperar. L'home ferit ha estat traslladat amb ambulància, que ha tardat una hora a arribar al lloc, probablement amb un maluc trencat, segons han apuntat els tècnics sanitaris.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem