El llibre de condol d'Arcadi Oliveres es custodiarà a l'Arxiu Nacional de Catalunya

L'elaboració d'un llibre de condol per a Arcadi Oliveres va ser iniciativa de l'Ajuntament i la UNIPAU

El llibre de condol "En Record. Arcadi Oliveres", es custodiarà a partir del dijous 16 de setembre a l'Arxiu Nacional de Catalunya. La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, seran les encarregades de lliurar aquest volum en homenatge a l'economista i activista santcugatenc. 

L'elaboració d'aquest llibre de condol va ser iniciativa de l'Ajuntament i de la Universitat Internacional de la Pau. Diferents autoritats locals, familiars, veïns i amics han volgut deixar constància del seu afecte personal cap a Arcadi Oliveres, un activista social i professor molt estimat a Sant Cugat. El llibre s'obre amb les signatures del president de la Generalitat Pere Aragonès i la seva vídua Janine Künzi i compta també amb una dedicatòria coratjosa d'Oliveres.

 

L'activista va lliurar el passat 1 de març part del seu arxiu personal, aplegat en 26 caixes de trasllat, al centre arxivístic, en un acte privat en presència de l'alcaldessa Ingla i Àngels Ponsa, aleshores consellera de Cultura. 

Més info: Arcadi Oliveres dona el seu fons documental a l'Arxiu Nacional de Catalunya

Oliveres, fill predilecte de Sant Cugat, ha rebut recentment i a títol pòstum, la medalla d'Or de la Generalitat.

Més info: Arcadi Oliveres rep la Medalla d'Or de la Generalitat a títol pòstum

 

 

 
Comentaris

Destaquem