FOTOS: Els llums de Nadal ja s'han encès a Sant Cugat

Se celebrarà l'arribada de Nadal amb un espectacle de la companyia de dansa amb llums Brodas Bros

Encesa de llums de Nadal de Valldoreix. Foto: Bernat Millet.

Sant Cugat ha il·luminat per primera vegada les llums de Nadal aquest 26 de novembre a les 17.30 h. Estaran enceses durant totes les festes amb 347.000 punts de llum distribuïts per tots els barris.

L'acte públic d'encesa de llums, però, tindrà lloc dimarts 30 de novembre a les 18 h a la plaça d'Octavià. Se celebrarà l'arribada de Nadal amb un espectacle de la companyia de dansa amb llums Brodas Bros. La fira de Nadal sí que ha començat divendres 26. Ara falta que arribi el trenet de Nadal divendres 3 de desembre.

Les llums d'enguany són LEDs de baix consum i s'han ampliat un 40% per l'eix comercial i als barris, amb l'objectiu de reforçar la campanya comercial de Nadal. De fet, l'encesa de llums coincideix amb l'internacional Black Friday i amb l'inici dels Dies Màgics de Sant Cugat.

Les formes en què es poden trobar les llums aquesta campanya 2021-2022 són decorant els arbres, en grans figures 3D, com la forma d'un paquet de regal, i els clàssics motius nadalencs al damunt dels carrers. Els elements de les noves garlandes són sostenibles i estan realitzats amb material reciclable i biodegradable.

A totes les activitats nadalenques de l'Ajuntament s'aplicaran les mesures de prevenció de la Covid-19 vigents en cada moment en funció de l'evolució dels indicadors. Se senyalitzaran els recintes amb les recomanacions de fer sevir la mascareta, mantenir la distància de seguretat, evitar aglomeracions i fer servir el gel hidroalcohòlic.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem