Maia Nepalí recapta 1.300 euros a la subhasta benèfica de Mira-sol

L’associació va organitzar l’activitat en el marc de la Festa Major del barri santcugatenc el dissabte, 11 de juliol

L’associació Maia Nepalí ha recaptat 1.300 euros en la subhasta benèfica celebrada aquest dissabte, 11 de juliol, a Mira-sol. Una activitat emmarcada dins la Festa Major de Mira-sol en la que se subhastaven objectes i obres d’art cedides per artistes locals i particulars.

Per Consol Molinos, presidenta de l’associació, “la subhasta va anar força bé tenint en compte la poca gent que hi va participar”. Una baixa participació que atribueix a que “la data potser no era la idònia, un dissabte de juliol”. Amb tot, s’estudia fer una segona subhasta amb els objectes que no es van vendre al mes de setembre.

Hi van participar una trentena de persones. FOTO: Lali Puig

“La gent està molt implicada, així com els artistes que han cedit obres, i veiem la possibilitat de fer una segona subhasta, ja que el nostre és un projecte de continuïtat”, explica Molinos.

En total, se subhastaven 51 lots, amb obres, entre d’altres, d’artistes com Minuesa, Tortosa, Blanes o Barnils. Una trentena de persones van participar-hi, i es van recaptar 1.300 euros. Els productes que no van sortir, es poden consultar a la pàgina web de l’associació.

L'associació

Es farà una segona subhasta al setembre. FOTO: Lali Puig

Maia Nepalí és una associació sense ànim de lucre, que neix del vincle emocional dels seus components amb el Nepal. Les tres persones que la formen han estat i són cooperants i voluntàries en aquest país.

Arrel dels fets concorreguts s’han organitzat amb la finalitat de recaptar fons per a donar resposta, primer, a les necessitats bàsiques derivades de la pròpia situació d’emergència, i després a la reconstrucció de l’escola de Singati al districte de Dolakha, lloc on una d’elles va estar treballant com a voluntària.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem