Pessarrodona reivindica la figura de Pearson en el pregó de Festa Major de Mira-sol

Marta Pessarrodona ha obert la Festa Major de Mira-sol recordant la figura de l'home que va portar fins aquí el ferrocarril

La poetessa Marta Pessarrodona ha donat el tret de sortida a tres dies de Festa Major de Mira-sol amb un pregó on ha volgut reivindicar la importància de la figura de Frederick Stark Pearson per Mira-sol i tota la comarca en general. "Hem d'estar-hi molt agraïts", ha demanat Pessarrodona, recordant la importància de l'arribada del Ferrocarril a la zona. (mireu les millors imatges)

La poetessa, que fa quinze anys que viu a Mira-sol, ha recordat com de petita anava en tren de Terrassa a Barcelona i passava per aquest barri: "No podia imaginar que ara una Biblioteca portaria el meu nom. Això acostuma a passar quan la gent mor". I en arribar a viure a Mira-sol, ha reconegut que es va preguntar si en un poble tan bonic trobaria inspiració: "En aquest temps, he publicat i escrit més que mai".

"Cada vegada que tinc oportunitat, aprofito per declarar la independència. La independència de Mira-sol respecte a Sant Cugat, de Sant Cugat respecte a Barcelona i la independència de Catalunya", ha exclamat Pessarrodona, que ha tancat el pregó amb un poema fet per ella dedicat a Mira-sol.

Amb la fi del pregó, els tabalers dels Diables de Sant Cugat, amb molta representació infantil, han fet el tradicional esclat de festa a ritme de timbals i petards.

Totes les activitats de la Festa Major de Mira-sol!

Marta Pessarrodona a Mira-sol FOTO: Lali PuigEls tabalers dels Diables de Sant Cugat han posat ritme a l'esclat de Festa Major. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem