contingut promocionat
Asisted L

 

Les malalties cròniques no fan vacances

Les estadístiques oficials indiquen que el 65% de les persones amb més de 65 anys pateixen quatre o més patologies cròniques alhora

Durant les vacances afluixem el ritme, ens relaxem en el compliment de certes obligacions i, sovint, passem per alt hàbits quotidians que, en el cas de les persones grans que pateixen malalties cròniques, són molt necessaris: faci fred o faci calor, l’atenció a les patologies cròniques és imprescindible durant els 365 dies de l’any. L’estiu no és, doncs, gaire amic de les recomanacions i tractaments que els metges prescriuen per mantenir-les a ratlla.

 

ASISTED B

 

Molts pensen que el canvi d’aires, el temps en família, el lleure i la tranquil·litat són substitutius del la dieta específica o de la pauta d’exercici físic que ens hagin prescrit per mantenir a ratlla el colesterol, la tensió, el sucre o les varius, per esmentar les malalties més comunes. Amb prendre’s la medicació cada dia no n’hi ha prou.

Els que marxem de vacances som nosaltres, però no pas la malaltia crònica. Les estadístiques oficials en matèria de Salut indiquen que més de 19 milions de persones pateixen alguna malaltia crònica a Espanya. D’aquestes, el 73% són persones amb més de 65 anys, percentatge que arriba gairebé al 80% a partir dels 75. En qualsevol de les franges d’edat, la incidència és més gran entre les dones que entre els homes.

Parlem de patologies com l’artrosi i els problemes reumàtics, que afecten el 29% dels majors de 65 anys; la hipertensió arterial, amb una incidència del 28%; les malalties cardiovasculars (14%), la diabetis i l’hipoglucèmia (14%) i el colesterol (14,2%). Totes elles requereixen d’una atenció continuada, tant a nivell de tractament mèdic com del desenvolupament de pautes d’alimentació, de descans i d’exercici molt concrets que no ens podem permetre abandonar ni per vacances.

Davant d’aquesta realitat, ASISTED, empresa que es dedica a l’assistència domiciliària, es posa al costat de les persones dependents i dels seus familiars per ajudar-los a mantenir aquestes rutines i recomanacions també en època de vacances. Tot perquè no s’hagin de preocupar per res ni els uns ni els altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem