contingut promocionat
Escola Fusió L

 

 

Mariona Espuny de l'Escola Fusió participa en el concurs Youth American Grand Prix

Espuny, que actualment té 12 anys, balla d'ençà que té tres anys i és la neta de Pilar Roig, fundadora de Fusió, que aquest any està celebrant el seu 50è aniversari

La santcugatenca Mariona Espuny alumne de dansa de l'Escola Fusió de Sant Cugat, ha estat una de les estudiants que ha participat en el concurs Youth American Grand Prix (YAGP). La ballarina local s'ha classificat entre les 12 primeres dins la categoria de junior contemporani, en la qual han participat 130 alumnes.

Espuny, que actualment té 12 anys, balla d'ençà que té tres anys i és la neta de Pilar Roig, fundadora de Fusió, que aquest any està celebrant el seu 50è aniversari.

El concurs, que s'ha celebrat al Teatre-Auditori, pertany a la xarxa mundial de dansa més gran del món i els participants del certamen tenen l'oportunitat d'accedir a audicions per aconseguir beques, l'oportunitat d'anar a classes magistrals de professors reconeguts mundialment i gaudir de l'escenari mostrant les variacions que han estat preparant durant mesos. El Youth American Grand Prix és una de les competicions de ballet clàssic i contemporani per a estudiants més importants del món i han participat un total de 450 ballarins i ballarines de 25 països. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem