En marxa les reivindicades obres a l'Escola la Floresta

Les obres, que l'estiu passat es van suspendre a última hora, han de modernitzar una escola que fa dècades que no té cap reforma rellevant

Les reivindicades obres de millora de l'Escola la Floresta, que l'estiu passat es van suspendre a última hora, ja estan en marxa. El centre educatiu viurà un estiu de reformes integrals amb l'objectiu de fer una "neteja de cara" i modernitzar un edifici que fa més de 40 anys que no gaudeix de cap reforma rellevant. El pressupost és de 370.000 euros i el govern municipal de Sant Cugat espera que les tasques estiguin enllestides per l'inici del curs el 9 de setembre. 

Més info: Suspeses les obres de millora i arranjament de l'Escola La Floresta

"Són unes obres esperades i necessàries per millorar el dia a dia de l'escola, del professorat i dels alumnes", ha destacat l'alcalde, Josep Maria Vallès, durant una visita a l'escola. "És una reforma gran de molts metres, s'actualitza l'escola amb materials amb més seguretat i més fàcils de mantenir. L'objectiu era posar l'escola al dia, ja que havia quedat molt antiga", ha afegit la tinenta d'alcaldia de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

La directora de l'escola, Ana María Prieto, ha destacat que les obres aportaran "més llum i més vida" al centre: "Ja no és només estèticament, és l'acollida que fa una escola, on es passen moltes hores. Tothom se sentirà més acollit". La comunitat educativa feia anys que denunciava les deficiències de l'edifici.

Les obres a l'Escola la Floresta

soprano julia (1)

Visita a les obres de l'Escola la Floresta FOTO: TOT

Més info: Així seran les reivindicades obres a l'Escola La Floresta

  • Sanejar arrebossats i enguixats interiors
  • Repintar parets, sostres, baranes, radiadors, portes i finestres
  • Canviar les portes interiors
  • Substituir els enrajolats de passadissos i escales per taulells fenòlics
  • Polir el paviment de terratzo
  • Substituir les tires antilliscants dels graons de les escales
  • Posar marquesines per protegir de la pluja a l'accés a la sala d'actes i a un dels accessos a l'escola

 

soprano julia

Visita a les obres de l'Escola la Floresta FOTO: TOT

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem