La mascareta als sis anys a l'escola dependrà de la situació de risc de cada regió

L'Estat va anunciar que la mascareta seria obligatòria a partir dels sis anys, però la Generalitat estableix que ho serà només en les zones de risc

Els infants de Catalunya hauran de portar mascareta a partir dels sis anys a l'escola només si la situació de la seva regió és de risc en relació a la pandèmia de Catalunya. Actualment, gairebé tot el país es troba en una situació de risc alt de rebrot, per la qual cosa la majoria de nens i nenes l'hauran de portar a partir dels sis anys. Si el risc és baix, la mascareta només serà obligatòria a partir dels 12 anys.

Més info: Així es prepara un Institut per al nou curs escolar marcat per la COVID-19

Així ho va assegurar el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, després que el govern espanyol assegurés que hi havia l'acord amb les comunitats autònomes per fer obligatòria la mascareta a partir dels sis anys a les escoles. Tot i l'acord entre les parts, des de Catalunya s'ha optat per aplicar-ho tenint en compte la situació de cada territori.

"A partir dels sis anys, nosaltres proposem que l’obligatorietat de la mascareta sigui segons la situació epidemiològica. Malauradament, com que en la majoria de territoris està en vermell, portarem mascareta a partir dels sis anys", va detallar Argimon.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem