Més de 1000 euros recaptats contra el càncer amb l'arbre solidari de la Festa de Tardor

La proposta es va portar a terme durant aquesta festa de tardor i consistia a fer una donació per penjar una fotografia o un dibuix en l'arbre solidari

L'arbre Solidari amb Sant Joan de Déu va aconseguir recaptar 1.109 euros pel projecte Petits Valents, una iniciativa que lluita contra malalties infantils. La proposta es va portar a terme durant aquesta Festa de Tardor i consistia a fer una donació per penjar una fotografia o un dibuix en l'arbre situat a la Llotgeta del Monestir. Així doncs, tot i que l'objectiu era recaptar 500 euros amb 100 imatges, la iniciativa va obtenir doblar aquesta xifra amb 1.109 euros i 127 imatges. Una de les impulsores Montse Moral ha destacat l'emotivitat de l'acte i la bona acollida que ha tingut entre els santcugatencs. "No hi ha paraules suficients per descriure les emocions i sensacions viscudes en la Festa de Tardor de Sant Cugat". El donatiu era 5 euros per fotografia o dibuix. La gent ha estat molt generosa i molts han donat diners sense donar cap imatge".

La campanya segueix oberta fins a finals de febrer en la web del hospital.

Les fotos de la Festa de Tardor. 

Gitanes de Festa de Tardor. FOTO: Bernat Millet.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem