Més d'un centenar de joves participen en el Correplaces alternatiu

Després que els anteriors organitzadors del Correplaces no continuessin portant a terme l'activitat, la penya Can'Piquipugui ha mantingut un dels plats forts de Festa Major pels joves

L'onada de calor que ha patit Sant Cugat del Vallès el divendres 28 de juny, no ha aturat als més de 100 joves que han mantingut el Correplaces de Festa Major vigent. Després que els darrers organitzadors no continuessin amb l'activitat, celebrada els darrers 3 anys de Festa Major, una de les penyes del municipi (Can'Piquipugui), ha decidit mantenir el format de les últimes edicions perquè el jovent santcugatenc gaudis un any més de la proposta.

Convocats a les 19 hores al Parc Ramon Barnils, el jovent ha iniciat la cercavila amb una sessió de punxa discos sorpresa. Un cop finalitzada la sessió, les més de 100 persones han fet un recorregut seguint un altaveu amb música que ha passat pels espais de Desplaça Jove, Festa Major AlternativaXiringuit-U i Espai Arrel. A més, el grup de joves ha estat parant per diferents racons, com la creu del Monestir o la rampa de Francesc Macià, per no interrompre les activitats programades.

Amb tot, la música no ha estat l'única protagonista del Correplaces, ja que en diferents espais, els assistents han pogut participar en una activitat dinamitzada de coreografies per una de les representants de Can'Piquipugui. D'altra banda, el punt final d'aquesta activitat ha estat la plaça Augusta, una plaça que ha viscut el moment àlgid del Correplaces, ja que s'han arribat a sumar més de dos centenars de persones, tots al ritme de la música, i ha tancat amb una cançó a favor de l'homosexualitat, coincidint amb el dia de l'Orgull Gai.

Així doncs, segons un membre de Can'Piquipugui, "ha estat un èxit. Al principi, hem començat amb una mica de dubtes, però segons avançava l'activitat, vèiem que la gent estava gaudint i ens hem adonat que estàvem fent el correcte. Creiem que el Correplaces és una de les activitats que no es pot perdre i esperem que l'any vinent segueixi vigent".

 

Festa de l'aigua. Foto: Bernat Millet.

 

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem