Mil alumnes assisteixen als actes de Sant Jordi de l'escola Thau de Sant Cugat

El poeta i Premi Nacional de Cultura, Jordi Pàmias, va assistir als Jocs Florals de l'escola

Més de 1.000 alumnes de diversos cursos de l'escola Thau Sant Cugat van dur a terme la seva particular celebració de Sant Jordi. L'acte inaugural de la jornada d'aquest dilluns 23 d'abril es va dur a terme a l'Amfiteatre del centre, i va tenir els llibres i biblioteques com a eix vertebrador, tema d'aquest curs a l'escola.


La jornada va comptar amb la col·laboració d'alumnes de tots els cursos, des de P-3 fins a quart d'ESO, i va centrar-se al voltant de la paraula escrita a causa de l'estrena de la nova biblioteca. Durant la diada, el centre va estar decorat amb motius propis de Sant jordi: des de roses als sostres fins a racons amb referències a contes populars, i inclús una ambientació inspirada en una prestatgeria al passadís central.


L'acte central de la celebració van ser els clàssics Jocs Florals, on va destacar la presència de Jordi Pàmias, poeta i darrer Premi Nacional de Cultura. Després, ben avançada la tarda, es van entregar els premis als millors poemes corresponents a cada curs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem