contingut promocionat
Hermeticline L

 

 

Millora la teva qualitat de vida canviant els tancaments de casa

Canviar les finestres és una inversió que aporta beneficis econòmics i a la nostra salut

Ara que deixem l’estiu i s’acosten els mesos més freds, els tancaments de casa adquireixen més importància, ja que frenen l’entrada del fred exterior i són el punt d’intercanvi tèrmic. Un tancament d’altes prestacions garanteix un aïllament tèrmic i acústic i aporta un important estalvi energètic perquè evita filtracions d’aire i soroll.

A Hermeticline som especialistes en finestres i tancaments per a la llar. Disposem dels millors professionals per a cada producte que instal·lem i oferint un assessorament personal i específic a cada client. Els nostres muntadors s’han format segons els protocols establerts pels fabricants de les nostres marques per poder donar les màximes garanties d’instal·lació. Oferim finestres d’altes prestacions per què comptem amb grans professionals i amb les millors marques i considerem que és igual d’important una bona finestra que una bona instal·lació.

En aquest sentit disposem de finestres de PVC Kömmerling, una marca de gran prestigi reconeguda a tot el món per la seva qualitat. El PVC destaca per les altes prestacions tèrmiques i acústiques perquè és un material que no transmet ni fred, ni calor. Pels que busquen disseny, l’alumini és la millor opció. A Hermeticline treballem amb l’alumini de la marca KLINE reconeguda pels seus dissenys amb una àmplia gamma de colors. Són finestres de fulla oculta, és a dir, mínima perfilería per donar una major lluminositat a la finestra. A Hermeticline oferim deu anys de garantia del fabricant en els nostres perfils i dos anys en les nostres instal·lacions. Fer un canvi de finestres és una inversió segura amb la qual ràpidament es veuen beneficis econòmics per l’estalvi d’energia, i de salut per l’aïllament acústic. Hermeticline fa casa teva una llar més confortable.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem