contingut promocionat
HUGC L

 

Mira els impressionants premis que repartirà el TOT Fotoportada

Les fotos pel TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya es poden presentar fins el 21 de setembre

El TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya repartirà enguany més de 8.000 € en premis. Entre els premis del concurs fotogràfic més popular de l'estiu destaquen sopars, nits en hotels, spas, massatges, a més de subscripcions a clubs esportius, tallers, ulleres, xecs de compra per a botigues i equips informàtics, com podràs consultar ara. 

Els premis del TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2021

 • Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC)
 • Bonaparte: Un pastís d’un quilo
 • Cabanas Nutrition: Un taller de cuina
 • Carnisseries Sagarra: Un xec valorat en 50€ en compres
 • Club Muntanyenc Sant Cugat: Un curset d' escalada
 • Cottet Òptics: Unes ulleres sol
 • Cuinetes: Un xec regal valorat en 50€
 • DiR: Tres abonaments per 1, 2 i 3 mesos
 • El café de la Mirta 
 • Fundació Catalònia Creactiva 
 • HP: Un equip multifuncions domèstic
 • Restaurant Momotaro: Un sopar per a dues persones
 • Restaurant L'Amagatall: Dos menús migdia de dimarts a divendres
 • Restaurant La Barra: Un dinar de dilluns a dimecres 
 • Restaurant Masia Can Ametller: Dos sopars
 • Restaurant La Pinya de Plata: Un sopar per a dues persones
 • CaixaBank 
 • Mans de Sant: Tres massatges
 • QGAT Events: Un allotjament en el seu hotel amb uUn sopar i un esmorzar per a 2 persones.
 • RACC: Una nit en l'Hotel Monument SPA Mas Passamaner en una habitació doble modernista amb esmorzar i circuit termal inclòs. Tot està valorat en més de 200€
 • Teatre Auditori: Deu entrades dobles per a deu espectacles de la nova temporada.

 

En el TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya podràs participar amb qualsevol imatge de l'estiu, captada entre el 21 de juny i el 21 de setembre.

Les fotos, que es poden presentar i fins el 21 de setembre, es poden enviar omplint el formulari que podreu trobar al web www.totfotoportada.cat (on també podeu consultar les bases), o bé via Instagram amb l'etiqueta #totfotoportada2021.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de dues imatges i es premiaran les 20 millors fotografies amb més de 8.000 euros en premis. L'entrega dels premis es faran el dimarts 26 d'octubre a les 19.30 hores a la plaça de Barcelona, moment en què s'inaugurarà l'exposició, que quedarà repartida entre la mateixa plaça de Barcelona però també a les places de Lluís Millet, Octavià i Can Quitèria.

Bases del concurs TOTFotoportada 2021

PERÍODE DE PARTICIPACIÓ

El període de participació serà des del 21 de juny al 21 de setembre de 2021. Totes les fotos participants han de ser realitzades durant l’estiu del 2021, és a dir, entre el 21 de juny i el 21 de setembre, ambdós inclosos. Les fotos participants s’hauran d’entregar a través d’aquest formulari o via Instagram. Es poden presentar un màxim de 2 fotografies en total per participant, sigui a través d'Instagram o formulari de la web. Això vol dir que com a màxim seran: o 2 fotos per Instagram o 2 fotos per formulari web o una Instagram i una formulari web. No s’acceptaran fotos presentades per correu electrònic o per cap altre via alternativa.

INSTAGRAM

Les fotos es poden presentar a través d’aquesta xarxa social incorporant el hashtag #totfotoportada2021 a la descripció de la imatge, mai en els comentaris. A més de l’etiqueta, s’haurà de posar el títol de la fotografia i l’indret des d’on s’ha fet la imatge. Perquè la participació sigui vàlida, cal que el compte segueixi l’Instagram @totsantcugat i que s’hagi penjat la imatge entre el 21 de juny i el 21 de setembre de 2021. Només entraran a concurs les dues primeres fotografies de cada perfil personal.

FORMAT

Les fotos es poden fer amb càmeres o amb qualsevol dispositiu mòbil. El jurat no valorarà totes aquelles fotos que hagin tingut un excés de retoc (a excepció de les presentades per Instagram). El format de les imatges haurà de ser horitzontal amb un mínim de resolució i qualitat perquè les guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada del TOT Sant Cugat. No s’acceptaran les fotografies amb marques d’aigua ni logotips.

EL JURAT

El jurat del certamen, format per professionals santcugatencs de la fotografia, es reunirà el mes d’octubre per decidir els guanyadors. La selecció es farà en una tria cega, el jurat no coneixerà l’autoria de les fotografies participants.

LLIURAMENT DE PREMIS

L’acte de lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de totes les fotos presentades al concurs està prevista pel dimarts 26 d’octubre a la plaça de Barcelona (Sant Cugat), dia en què es faran públiques les imatges guanyadores. Aquest esdeveniment queda pendent de confirmació en funció de l’estat en el que ens trobem de la pandèmia pel Covid 19. Les fotos guanyadores del 2021 es publicaran a l’edició del TOT paper i web. Algunes de les guanyadores es publicaran a la portada. S’entregaran premis a les 20 millors fotografies rebudes.

CONDICIONS

Els participants autoritzen expressament el TOT Sant Cugat perquè pugui reproduir, distribuir i comunicar públicament quan ho consideri oportú, en qualsevol mitjà, les obres fotogràfiques presentades al concurs. Els participants es responsabilitzen davant del TOT Sant Cugat de totes les qüestions que es puguin derivar de la utilització o divulgació de les seves fotografies i/o de qualsevol mena de reaccions, reclamacions o conflictes i, en particular, i no de manera exhaustiva, d’aquelles relatives a la infracció en els drets de la propietat intel·lectual.

El jurat es reserva el dret a descartar fotografies que no compleixin els requisits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem