contingut promocionat

 

 

Captura de pantalla 2019 03 21 a las 10.20.16

 

Mira qui anirà als tallers per fer tuppers més saludables!

El taller se celebrarà a l'espai Terra Veritas, un nou racó de la botiga de Sant Cugat

Ja coneixem el nom dels guanyador dels tallers per aprendre a fer tupper variats i saludables al nou espai Terra Veritas de la botiga Veritas Sant Cugat. Els afortunats guanyadors han estat la Marta Palau, el Jordi Ballús, la Mireia Rue, la Paula Cano i l'Aitana Altuna. Enhorabona! Aprofiteu aquesta oportunitat per portar una vida més saludable!

Més info: Terra, un nou espai de tallers de cuina saludable!

Veritas estrena un nou espai a la seva botiga de l'avinguda Lluís Companys, el taller Terra Veritas. En aquest nou espai se celebraran diversos tallers per aprendre a dur un estil de vida saludable. Un d'aquests tallers serà 'Tuppers equilibrats i saludables per al dia a dia': una oportunitat única per descobrir aquest nou racó de la ciutat on començar a dur una vida més saludable. Durant el taller, t'ensenyaran les claus per fer tuppers senzills i equilibrats, els millors ingredients que poden utilitzar i com els has de combinar.

Terra Veritas, però ofereix molts més tallers per iniciar-te a l'hora de dur un estil de vida més saludable. Aquests són els tallers que se celebraran durant el mes d'abril de 2019.

 
Comentaris

Destaquem