Mira si has guanyat el curs intensiu d'anglès per aquest estiu de Merit School

Per commemorar aquestes quatre dècades, Merit School ofereixen preus especials en tots els cursos intensius d'aquest estiu 2018

Mònica Prats és la guanyadora del curs intensiu sortejat per l'escola d'idiomes Merit SchoolUn curs d'anglès de 90h per cursar al juliol i que té per objectiu festejar el 40è aniversari de l'escola, ubicada en ple centre de la ciutat. 


A més i per commemorar aquestes quatre dècades, Merit School ofereixen preus especials en tots els cursos intensius d'aquest estiu 2018. En aquest centre podràs aconseguir bons resultats gràcies a l'equip de professionals i experts, així com el mètode d'aprenentatge, on la participació i la comunicació a classe és fonamental. Aquests són els cursos intensius d'anglès per aquest estiu: 



• Intensiu de 90h: En 4 setmanes podràs avançar un nivell complet. 


• Intensiu per Skills: Focalitza els teus esforços en les habilitats que més et costen amb els nostres cursos de 30h. Escull entre els mòduls d'Speaking & listening o ReadingWriting


• Preparació del First, l'Advanced o Proficiency: per aquells inscrits als exàmens del FirstAdvanced o Proficiency al juliol, tenen l'oportunitat de fer aquest curs de 30h per a familiaritzar-se amb el format d'examen i practicar totes les àrees. Aniràs molt ben preparat per aconseguir bons resultats!

Les classes comencen el dilluns, 2 de juliol, a Merit School, al carrer de Gorina 15.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem