Molt de cor aquest cap de setmana a Sant Cugat

Un cap de setmana ple d'idees per gaudir de la ciutat

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

El Nadal de la ciutat

La Fira de Santa Llucía s'inaugura aquest dissabte. FOTO: Lali Puig

Aquest cap de setmana continuen les activitats nadalenques a la ciutat. Feu una ullada a tot el que podeu fer!

Hi ha moltes maneres de gaudir del Nadal! Teniu el Trenet Sant Cugat Express i la pista de gel. Dissabte s'inaugura la Fira de Santa Llúcia a la Plaça de l'Om i Plaça Augusta, una fira per fer les compres que us faltin per decorar la casa!

També dissabte, a les 18.00 hores, farán una lectura del poema Nadal a casa, basat en El poema de Nadal de Josep M. de Sagarra, amb una cantada de nadales a l'Església del Monestir. A les 20.00 hores, podeu apropar-vos a l'Escola Municipal de Música a veure un espectacle basat en aquest mateix poema, Per Nadal, fem el poema.

També hi ha moltes activitats per compartir amb els més menuts i passar una bona estona junts.

Art

La Sala Rusiñol és una galeria molt activa. FOTO: Lali Puig

Divendres, a les 19.00 hores, inauguren l'exposició "La llum" a la Casa de Cultura. Pintures, gravats, aquarel·les, fotografies, escultures i molt més dels membres de Firart.

Una estona més tard,  a les 19.30 hores, us conviden a la Sala Russiñol a veure l'exposició de Lluís Roura, "De la Garrotxa a l'Empordà".

Ja dissabte, a les 12.00 hores, inauguren l'exposició "L'art del regal" a La Galeria.

Sant Cugat amb La Marató

Els Fanalets van ser un èxit en l'edició passada. FOTO: Lali Puig

Sant Cugat es bolca aquest diumenge amb La Marató de TV3 amb un munt d'activitats solidaries.

A les 8.00 hores del matí començarà la 9a Cursa per La Marató TV3 al Parc de la Pollancreda.

Un pèl més tard, a les 9.00 hores, comença el 2n Canicross de les Planes, una cursa on corredors i els seus gossos participen colaborant amb La Marató.

Durant tot el dia els més petits poden divertir-se a la Plaça d'Octavià amb les diferents activitats infantils organitzades per Pim Pam Pum.

A les 12.00 hores el Club de Rugby Sant Cugat tornarà a intentar superar-se amb la Melé Gegant al carrer de la Torre. Tothom serà benvingut a fer història!

El Festival de Nadal del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica serà de 16.00 a 20.00 hores a la ZEM Rambla del Celler.

Com a moment final en un dia tan especial, es farà l'encesa de fanalets a la Plaça d'Octavià. Una activitat amb una llum màgica organitzada per Pim Pam Pum.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem