Moltes idees per aprofitar aquest cap de setmana a Sant Cugat

Un cap de setmana carregat de propostes per gaudir de la ciutat

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies, teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Art

La Sala Capitular del Claustre del Monestir també forma part de la ruta amb l'exposició 'Draps'.

Dissabte a Sant Cugat han organitzat una ruta per l'art contemporani de la ciutat.

A les 11 hores, a l'ADN Platform, podeu gaudir d'un esmorzar i visita a dues exposicions amb els artistes i comissaris participants. Una estona més tard, a les 13 hores, explorareu l'exposició 'Draps' a la Sala Capitular del Museu del Monestir. I, a les 17 hores, es finalitza la ruta amb l'exposició '¡Cómo se agita la mía al verla!' a La Puntual. Tot un recorregut per l'art que es concentra a la nostra ciutat.

Música

Els concerts tindran lloc a El Siglo FOTO: Lali Puig

La música és una gran part de Sant Cugat. Cada cap de setmana les sales s'omplen d'amants d'estils molt diferents, i és que aquesta ciutat té molta varietat.

Divendres, a les 23 hores, podeu gaudir d'un concert de jazz fusió amb 'Nispers Trio' al Casal de TorreBlanca.

Us ve de gust un vermut-concert? Dissabte, a les 12.30 hores, teniu l'oportunitat de gaudir de 'Barcelona Ethnic Band' a El Siglo Mercantic. Un vermut amb un septet de folk!

Per acabar el cap de setmana, en l'àmbit musical, diumenge el Cafè Auditori us convida al Cicle de Jazzenviu amb un concert i jam session

Òpera i teatre

Òpera pels més petits de la casa. FOTO: Lali Puig

Sou fans de Mozart? Si es així, esteu de sort! Dissabte, a les 18 hores, el Petit Liceu i el Teatre-Auditori us presenten 'La petita flauta màgica', una adaptació d'aquesta obra per al públic infantil.

El TOT fa un recull cada setmana de les activitats infantils més interessants i divertides, si voleu gaudir dels més petits a Sant Cugat feu-hi una ullada!

Diumenge, a les 21 hores, també podeu veure 'La reina de la bellesa' al Teatre del Casal de Mira-sol.

Encara més propostes

El Bosc Literari de la Serreta és aquest diumenge FOTO: Lali Puig

Diumenge, durant tot el matí, el Mercat de Pagès ocuparà la Plaça de Sant Pere i el Carrer Major. Venda directa de productes ecològics, frescos i de temporada.

També diumenge, a les 12 hores, el 12è Bosc Literari de la Serreta  recull els contes de l'escriptora Elisenda Queralt Monsó. El Bosc Literari uneix un any més natura i cultura, amb una degustació de 'migas' del Centro Castellano-Manchego.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem