Vine a la Megaselfie popular per sortir a la portada de Món Sant Cugat

El dissabte 17 de desembre, a les 12 del migdia, farem una megaselfie davant del Monestir de Sant Cugat per il·lustrar la portada de la revista Món Sant Cugat

Una nova edició del monogràfic Món Sant Cugat està a punt de veure la llum. Concretament. el pròxim dimarts 10 de gener es posarà a la venda i es donarà a conèixer en un acte públic. Aquest 2016 ha estat un any ple d'esdeveniments i de notícies importants que posarem de relleu en aquesta edició. Una d'elles és que hem arribat als 90.000 habitants. Per aquest motiu, volem comptar amb tu per fer possible la portada del monogràfic.

Farem una megaselfi amb tu i més gent

Tu pots ser part de la història. Cedida

Vols sortir a la portada del Món Sant Cugat del mes de gener? Doncs el dissabte 17 de desembre vine a les 12.00 hores a la Creu de Terme de davant del Monestir on ens farem una megaselfie multitudinària per il·lustrar la portada. Comptem amb la teva presència per fer-ho possible!

Per confirmar la teva assistència accepta l'esdeveniment creat a Facebook, o bé a través de twitter amb l'etiqueta #johisere mencionant al @totsantcugat, o si ho prefereixes, pots enviar un mail a redaccio@totmedia.cat.

L'acte de presentació del 10 de gener serà a la sala d'Audiovisuals del Museu del Monestir, a les 19 hores.

Coneix el primer número de la revista que es va publicar el passt mes de juny. El tema central va ser els orígens de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem