Mor Lluís Campins, director dels Museus de Sant Cugat

Campins tenia 55 anys i era el director dels Museus de Sant Cugat des del 2003

Lluís Campins, director dels Museus de Sant Cugat, ha mort aquest divendres, 4 de març, als 55 anys, després de patir una malaltia. Campins era director dels Museus de Sant Cugat des del 2003. Abans de ser director dels Museus havia treballat com a tècnic al Museu d'Art de Catalunya i era col·laborador del TOT Sant Cugat. L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha mostrat el seu condol a les xarxes. (Més endavant, més informació)

La vetlla serà al Tanatori Sancho d'Àvila, a la sala 4, dissabte de 18 a 21 h i diumenge a partir de les 9:30 h del matí. La cerimònia tindrà lloc diumenge a les 13:50 h.

Mireia Ingla, alcaldessa, ha lamentat la mort en nom de tota la corporació municipal: “en Lluís era una persona molt implicada amb la preservació i difusió del patrimoni de la ciutat. Era una persona molt estimada i que a tothom dedicava sempre un somriure. Traslladem el nostre sentit condol a la família”.

Lluís Campins Punter tenia molta experiència en didàctica del patrimoni. Anteriorment havia treballat com a coordinador de Schola-Didàctica Activa (1990-1997), com a responsable del Servei Educatiu del Museu d’Història de Catalunya (1998-2002) i com a tècnic del Departament d’Educació del Museu Nacional d’Art de Catalunya (2002-2003).

L'Ajuntament explica que, sota la seva direcció de Campins, els Museus de Sant Cugat han impulsat línies de treball "per acostar el patrimoni santcugatenc a la seva gent". Cal destacar diverses accions de participació ciutadana com Patrimoni Viu, propostes adreçades a les escoles i a les famílies amb infants, així com activitats de divulgació històrica per a tots els públics.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem