Mossèn Emili Marlés, nou rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià

El mossèn, de 45 anys, ja ha col·laborat amb la parròquia durant aquest últim any

Després de la jubilació de Mossèn Blai, la Parròquia de Sant Pere d'Octavià ja té nou rector. Es tracta de Mossèn Emili Marlés, de 45 anys. D'alta banda, Mossèn Carles Cahuana continuarà com a vicari del rectorat. Emili Marlés ja ha col·laborat durant l'últim any amb la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, ja que portava el grup de joves universitaris i conduïa el grup d'Adoració dels dilluns, a més de celebrar algunes misses.

A banda de la seva curta trajectòria amb col·laboracions a la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, el mossèn és llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona i Doctor en Teologia per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma. Marlés és expert en el diàleg, ciència i fe i vicerector del Seminari de Terrassa. A banda d'això, és director del curs de diàleg ciència i fe i Vicedegà de la Facultat de Teologia de Catalunya.

De totes maneres, Mossèn Blai serà l'encarregat de fer la Missa Major, com a rector emèrit, el divendres 29 de juny. Aquesta serà l'última missa oficiada per Mossèn Blai.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem