Multitudinari comiat a l'exalcalde Àngel Casas

La cerimònia de comiat de Casas ha tingut lloc aquest dimecres, 8 de novembre

L'església del Monestir s'ha omplert aquest dimecres, 8 de novembre, per donar l'últim adéu a l'exalcalde Àngel Casas.

Casas, que va morir dilluns, 6 de novembre, a l'edat de 85 anys, va ser el primer alcalde de Sant Cugat després de l'època franquista, quan es va instaurar l'actual democràcia.

Entre els anys 1979 i 1983, el socialista va dur a terme diverses tasques al municipi, entre les quals destaquen el fet de dotar les escoles locals amb mestres de català, a través de diners del Consistori, posar transport públic als districtes, construir llars d'infants o aconseguir que el Ministeri traspassés l'edifici de l'escola de Magisteri que ocupava la UAB per destinar-lo a la Casa de Cultura.

La cerimònia ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, així com d'altres polítics santcugatencs i membres de diverses entitats locals, de les quals Casas en va formar part.

A banda de la cerimònia d'aquest dimecres, en el pròxim ple municipal, que tindrà lloc el dilluns, 20 de novembre, se li retrà un homenatge. A més, el Consistori ha habilitat un espai per tal que tots els santcugatencs que ho vulguin, puguin escriure les seves mostres de condol en un llibre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem