Música, economia i molt més per al cap de setmana

Les propostes per gaudir d'aquests dies a Sant Cugat

Arriba el mes d'octubre i l'activitat continua un cap de setmana més a Sant Cugat. Ho fa amb propostes per a tots els gustos i edats.

Unes activitats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum per a que no te'n perdis res!

Música per a tohom!

M-Clan al Teatre-Auditori durant la passada edició dels Petits Camaleons FOTO: Víctor Parreño

Amb el primer cap de setmana d'octubre arriba a Sant Cugat una nova edició del festival de música per a nens i nenes, els Petits Camaleons. Dos dies de música, amb 9 escenaris, 103 concerts i 43 artistes. El TOT t'explica tots els detalls!

A més, aquest divendres a la nit, arrenca la festa amb el ja habitual concert per a pares. Els protagonistes d'aquesta edició són la formació Sopa de Cabra que presentarà a les 21 hores, al Teatre-Auditori, el seu disc Cercles.

Entitats i cultura

L'Ateneu Santcugatenc FOTO: Artur Ribera

Aquest divendres, 30 de setembre, s'inaugura oficialment la nova seu de l'Ateneu Santcugatenc. Ho fa amb un acte obert, a partir de les 19 hores, amb música, cultura popular i molt més. No us ho podeu perdre.

A més, continuen les activitats de la Setmana de la Gent Gran a Sant Cugat, amb propostes com el show i berenar de divendres. I no hi faltaran les visites guiades. Dissabte, per exemple, hi ha programada la visita "Modernisme i noucentisme, entre arbres històrics" a les 11 hores, i diumenge, la visita a la Casa-Museu de Cal Gerrer a les 12 hores, entre d'altres.

Economia

Fira d'artesans de Valldoreix

Durant el cap de setmana hi ha diferents propostes per triar i remenar. Dissabte se celebra la Fira d'Artesans de Valldoreix durant el matí. I, durant tot el dia, el centre de Sant Cugat treu els estocs a fora.

Ja diumenge, a la Floresta, VI Fira d'intercanvi de plantes durant el matí, i a la plaça de Pep Ventura, durant tot el dia, primera Fira d'Economia Solidària.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem