9 escenaris, 46 artistes i 103 concerts als Petits Camaleons

El Festival de Música per a nens i nenes a Sant Cugat se celebra el primer cap de setmana d'octubre

Torna el Festival Petits Camaleons a Sant Cugat. La cinquena edició del festival musical per a nens i nenes se celebra els dies 1 i 2 d'octubre a la ciutat, ampliant el nombre d'escenaris i d'artistes que hi participaran.

A més, com en la passada edició, la nit de divendres hi haurà un concert inaugural adreçat als pares, amb Sopa de Cabra com a protagonistes. Un concert que començarà a les 21 hores i servirà per presentar a la ciutat el seu nou disc, Cercles.

Sopa de Cabra, Macaco, i molt més

Anna Roig a la Carpa Raluy. FOTO: Víctor Parreño

Un total de 46 artistes configuren el cartell de la cinquena edició dels Petits Camaleons que actuaran als 7 escenaris previstos per al certamen, dos més que l'any passat. D'aquesta manera, als ja habituals escenaris del Teatre-Auditori, la Carpa Raluy, el Pati La Caixa, l'Aula Magna i la sala Polivalent, enguany s'hi incorpora la Carpa Catalunya del Circ de Catalunya, amb capacitat per a un miler de persones. També hi haurà dos escenaris Ikea que acolliran els clàssics Concerts per a nadons.

A l'escenari principal, el del Teatre-Auditori, enguany hi actuaran Sopa de Cabra, Obeses i Tornem a Sau – Pep Sala el dissabte, i Quimi Portet, Ramon Mirabet i Macaco diumenge. Pel que fa a la nova Carpa Catalunya, acollirà dissabte els concerts de Gossos, Sense Sal i Quartet Mèlt. Ja diumenge, passaran per aquest escenari The Penguins, Animal i Oques Grasses.

Més escenaris

5.000 visitants per a la quarta edició del festival Petits Camaleons FOTO: Víctor Parreño

Carles Belda, Bremen i Soul Machine posaran dissabte la música a la Carpa Raluy, mentre que Miquel del Roig, Muchacho y Los Sobrinos i I want U Back ho faran diumenge. Al Pati La Caixa actuaran Sybarites, Heavy per a xic i Karaoke Kids dissabte, i Hora de Joglar, Showarma i Els Falafels i Karaoke Kids el diumenge.

L'Aula Magna acollirà els concerts d'Enric Verdaguer, Alba Llibre i XY el dissabte, i el diumenge els de Nico Roig, Quart Primera i Caetaneando. C'est si bon, Jamaikids i Pantaleó oferiran les seves propostes dissabte a la Sala Polivalent, i el diumenge ho faran Pau Alabajos, Oriol Cors i Veil.

Els Concerts per a nadons s'aniran succeint durant les dues jornades als dos escenaris Ikea ubicats al recinte.

Entrades i abonaments

Ramon Miravet i Mishima protagonitzaven el concert previ del 2015

Les entrades i els abonaments per assistir al Festival Petits Camaleons estan a la venda des del passat mes de maig. Unes entrades que segueixen el sistema dels darrers anys, amb polseres de colors que indiquen els itineraris musicals que pot gaudir l'espectador.

Els preus per dia van dels 15 als 25 euros, i els abonaments musicals per al cap de setmana tenen un cost de 40 euros. Els socis del club es beneficien de diferents descomptes, i hi ha abonaments especials amb nit d'hotel a la ciutat.

Pel que fa al concert de Sopa de Cabra, les entrades es posaven a la venda l'1 de juny, després de conèixer els guanyadors del sorteig per aconseguir entrades un cop comprats els abonaments. El preu de l'entrada és de 26 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem