contingut promocionat
Logo Carme Talleda

 

La música en temps de Covid-19

La música respon a les inquietuds humanes i fomenta el desenvolupament emocional i la creativitat. És capaç de reduir l’ansietat, l’angoixa i el cortisol, l’hormona relacionada amb l’estrès

A la humanitat ens ha tocat viure una experiència molt dura que ens ha posat a prova en totes les àrees de la vida. Ara és el moment de mirar vers el nostre interior a la recerca d’aquells valors que, de sempre, caracteritzen la nostra espècie: empatia, resiliència, solidaritat... i capacitat d’anar més enllà d’un materialisme esquerp que no ens dóna eines per transformar el futur.

La música respon a totes aquestes inquietuds humanes i fomenta el desenvolupament emocional i la creativitat, alhora que és capaç de reduir l’ansietat, l’angoixa i els nivells de cortisol, l’hormona relacionada amb l’estrès. És per això que avui en dia, en temps de dolor i incertesa la música és més necessària que mai per a refer-nos, per a no perdre la llum del somriure enmig de la foscor.

A més de classes de música a partir dels 6 anys, a Carme Talleda podreu cursar Llenguatge Musical segons la LOGSE, Preparació per al pas de Grau a Conservatoris de Catalunya i l'ESMUC i piano indivudual. A més, el centre musical imparteixen classes en català, castellà, anglès o francès i amb totes mesures sanitaries i higieniques contra la Covid-19.

Llenguatge universal 

Aprenguem música, siguem infants o adults! Aprenguem música tots! Com ens deia el mestre Pau Casals, els grans compositors són els fars que guien als homes. Llavors, que més positiu avui dia que conèixer aquest llenguatge que ens fa, alhora, més forts i més lliures?

Us esperem, doncs, per aprendre la llengua més universal que existeix i per descomptat, amb totes les mesures de seguretat i higiene imprescindibles.

 

Carme Talleda

Camí Can Majó, 32, molt a prop estacions de FGC de Sant Cugat i Valldoreix

Telèfon: 936 740 281

Més informació
 
Comentaris

Destaquem