Nadal a Sant Cugat 2022: Totes les activitats

Sant Cugat celebra Nadal amb prop de 400 activitats

Les festes de Nadal a Sant Cugat se celebren aquest any amb normalitat, després que el 2020 i el 2022 algunes de les activitats s'anul·lessin o no se celebressin per causa de la Covid-19. Enguany, hi ha prop de 400 activitats, entre les més de 350 activitats que culturals que presenta l'Ajuntament, amb el suport d'una cinquantena d'entitats, les activitats religioses de la Parròquia de Sant Per d'Octavià i amb les activitats que organitza l'EMD de Valldoreix i les entitats valldoreixenques.

  Totes les activitats de Nadal !

 

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials Twitter, Facebook, Instagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #encenelnadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem