No et perdis la presentació de 'Fet a Sant Cugat' i descobreix el potencial de la ciutat

La nova edició del Món Sant Cugat es presentarà el dimarts, 1 de febrer a les 19 hores, a la sala El Siglo del Mercantic

Si vols descobrir el potencial productiu de Sant Cugat, no et pots perdre la presentació de la 12a edició de la revista Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat, que es presentarà dimarts, 1 de febrer a les 19 hores, a El Siglo del Mercantic i porta per títol Fet a Sant Cugat. L'acte de presentació comptarà amb l’actuació de la soprano santcugatenca, Júlia Farrés-Llongueras, que protagonitza l'entrevista central de l'edició.

Inscriu-te prèviament de forma gratuïta a l'acte de presentació

Si vols gaudir d'aquesta presentació gratuïta i oberta a tothom, et pots inscriure omplint el formulari que s'adjunta més avall, o bé enviant un correu a recepcio@totmedia.cat o per telèfon al 935908600. La presentació està organitzada pel TOT Sant Cugat, en col·laboració del Mercantic i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Si no veus correctament el formulari clica aquí.

'Fet a Sant Cugat'

Aquesta edició, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Cugat, està dedicada al producte de proximitat, on s'expliquen les històries personals i empresarials de projectes i productes que es fan al nostre voltant i que contribueixen a un consum més responsable. En aquesta edició també hem entrevistat a la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras, on ens explica la seva trajectòria professional com a cantant i el seu vincle personal amb Sant Cugat. També coneixerem la història del club esportiu centenari de la ciutat, el Sant Cugat Futbol Club (el Santcu) i que enguany fa 50 anys del primer equip femení de futbol. També destaquem el Centre de Restauració de Bens i Mobles de la Generalitat de Catalunya que enguany any celebren el seu 40è aniversari i també els 40 anys de l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat, així com la història del mític restaurant El Mesón. També podem gaudir d'una sel·lecció de postals centenàries del Tibidabo, gràcies al col·leccionista santcugatenc, Joaqum Villaronga i descobrirem una fotografia antiga de Sant Cugat de la ma d'en Ricard Mestre. A més, destaquem els artistes Marta Ballvé i Assumpta Osés, i Daniel Pagans, l'autor de la portada d’aquesta edició, i santcugatencs com Neus Vilardebó, Àngels TolosaMercè BuscallàMartina Vilarasau o el recentment desaparegut, Paco Soler, entre molts altres continguts per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons. 

Aconsegueix el teu exemplar

Compra el Món Sant Cugat per només 8 € o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. De venda també als quioscs i llibreries de la ciutat

 

La portada de la nova edició de Món Sant Cugat FOTO: Cedida

La portada de la nova edició de Món Sant Cugat FOTO: Cedida

 

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem