No et perdis la presentació del nou Món Sant Cugat "L'Arxiu Municipal per dins"

La nova edició del Món Sant Cugat es presentarà el dijous, 20 d'abril, a les 19 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Cugat

Si vols descobrir els tresors de l'Arxiu Municipal de Sant Cugat i el seu funcionament, no et pots perdre la presentació de la 14a edició de la revista Món Sant Cugat, la revista monogràfica del TOT Sant Cugat, que es presenta aquest dijous, 20 d'abril a les 19 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Cugat

L'acte comptarà amb una visita guiada especial pels assistents a les instal·lacions de l'Arxiu Municipal de la mà dels responsables de l'Arxiu, situat al mateix edifici de l'Ajuntament. La visita guiada es farà a les 18h i la presentació a les 19h. La presentació està organitzada pel TOT Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Arxiu Municipal i de l'Ajuntament de Sant Cugat. Vine i sigues dels primers a aconseguir un nou exemplar del Món Sant Cugat.

Inscriu-te de forma gratuïta a l'acte de presentació i a la visita guiada a l'Arxiu Municipal

Si vols gaudir d'aquesta presentació gratuïta i oberta a tothom i també inscriure't a la visita guiada a l'Arxiu Munipial que es durà a terme a les 18h, una hora abans de la presentació de la revista, et pots inscriure omplint el formulari que s'adjunta més avall, o bé enviant un correu a recepcio@totmedia.cat o per telèfon al 935908600.

Si no veus correctament el formulari clica aquí.

'L’Arxiu Municipal per dins'

Amb motiu del Congrés d'Arxivística de Catalunya que es farà enguany a Sant Cugat, en aquesta edició ens centrarem a descobrir i mostrar com és l'Arxiu Municipal per dins i les seves principals col·leccions que s'hi amaguen en el seu fons històric i també parlem d’altres arxius i coŀleccions particulars i d’entitats que també contribueixen a reconstruir la memòria coŀlectiva. Una selecció gràfica i documental per a molts desconeguda. En aquesta edició també entrevistem en profunditat la poeta santcugatenca, Marta Pessarrodona. Poeta, narradora, assagista, dramaturga i traductora, és Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Premi Nacional de Literatura i Creu de Sant Jordi. També coneixerem la història de la Creu Roja Sant Cugat, que enguany celebra el seu centenari, i el Taller Jeroni de Moragas que enguany celebra els seu 50è aniversari. A més, destaquem santcugatencs com Àngels Ribé, Oriol Bota, Oriol Castanyé, Clàudia Costafreda, entre molts altres continguts i propostes per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons. 

Aconsegueix el teu exemplar

Compra el Món Sant Cugat per només 8 € o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. De venda també als quioscs i llibreries de la ciutat.

Anunci presentació Mon Sant Cugat MSC 14

Anunci presentació Mon Sant Cugat MSC 14

 

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem