Nou festes per rebre el 2017

A la ciutat diverses propostes acomiaden el 2016 i donaran la benvinguda al nou any la nit d'aquest 31 de desembre a l’1 de gener

Sant Cugat dirà adéu el 2016, la nit d'aquest dissabte, 31 de desembre. El comiat del 2016 i l'entrada del nou any 2017 portarà al municipi diverses celebracions, a banda dels centenars de festes que es faran de manera privada.

Cap d’Any a l’Envelat | De 01.00 a 06.00 h

Imatge del cartell de Cap d'Any a L'Envelat FOTO: Cedida

L’Envelat acomiadarà el 2016 amb una proposta de Cal Temerari. Les entrades es poden adquirir per 15 € a taquilles i inclou dues consumicions. A la festa actuaran Riki undersounds amb música negra, el directe de Los primos del Primo, música en directe i les seves versions rumberes i Dj’s locals.

La Carpa | De 00.30 a 07.30 h

Interior de La Carpa Sant Cugat en una foto d'arxiu FOTO: Arxiu

Pensat per a majors de 21 anys, a La Carpa sonarà una varietat de música de sempre i el local estarà decorat amb motiu de Cap d’Any. A més, la sala estarà connectada al Moon a través d’un bus llançadora durant tota la matinada de l’1 de gener, per aquells que vulguin gaudir de les dues sales durant la celebració. 

Discoteca Teatre | De 01.00 a 07.30 h

Una de les sessions de la discoteca Teatre FOTO: Cedida

Èxits actuals, dues consumicions i cotilló, aquesta és la proposta de la discoteca Teatre per la Nit de Cap d’Any. Amb 25 euros a taquilles i pensada per a majors de 16 anys, l’espai portarà una de les seves sessions Escándalo per a la darrera nit de 2016, en què es combinaran diversos espectacles.

Moon | De 00.30 a 07.30 h

Imatge del Moon, abans de rebre els clients FOTO: Cedida

Com en edicions anteriors el Moon i la Carpa Sant Cugat obren les seves portes conjuntament a aquells que tinguin l’entrada d’un o d’un altre local. Per a majors de 18 anys l’entrada tindrà un cost de 40€ a taquilla, preu que dóna dret a dues consumicions, copa de cava, cotillon i esmorzar.

Casal Torreblanca | De 00.30 a 03.00 h

Al Casal de Joves Torreblanca actuaran tres DJ FOTO: Artur Ribera

Adreçada a joves de 12 a 17 anys, a la festa actuaran tres joves dj’s santcugatencs: Nerwest, Xexu i Germinator, s’alternaran amb projeccions de vídeo. La venda d’entrades a taquilla és de 8 €, amb consumició 0,0. L’aforament és limitat a 200 persones.

Bocca | De 01.00 a 6.30 h

Interior de la sala Bocca FOTO: Cedida

El Bocca ofereix un combinat de sopar de Cap d’Any i entrada a discoteca amb dues consumicions per 75 €, mentre que l’accés a la sala tindrà un cost de 20 € anticipadament, amb dret a dues consumicions. La sala, que es decorarà expressament per a l’ocasió, punxarà música comercial ballable per a un públic entre els 30 i 50 anys.

Cafè Belgrado | A partir de les 09.00

La sessió serà a càrrec del Dj del Belgrado FOTO: Cedida

La sala del costat del Mercantic ofereix un Menú Cap d’Any i accés a la posterior festa a la seva sala. A més, d’una sessió especialment pensada per a aquesta festa i a càrrec del Dj del Belgrado, la sala oferirà les campanades de Cap d’Any en directe. 

The Police 080 | A partir de la 01.00

Durant la festa sonaran els clàssics del bar i música festiva  FOTO: Cedida

El bar musical del mercat nou celebrarà amb una festa l’arribada del nou any 2017. Amb un preu de 20 €, l’entrada donarà dret a dues consumicions, a més d’una copa de cava i una bossa amb cotilló. Durant la festa sonaran els clàssics del bar i música festiva en aquesta sala, que es distribueix en dos pisos.

Cafè-Auditori | De les 9.00 a les 03.00 h

El lloc ofereix un sopar de Cap d’Any per 35 euros FOTO: Cedida

La sala ofereix un sopar de Cap d’Any amb dret a una copa. Amb una sessió de música disco actual, aquells que no es vulguin quedar a sopar també podran accedir al recinte amb una comsumició mínima, que costarà 8 €.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem