La festa de cap d'any de Cal Temerari es trasllada a l'envelat i tindrà música en viu

La festa començarà a l'una de la matinada i s'allargarà fins a les sis del matí

L'envelat del Parc de Ramon Barnils, que ha tornat aquest any a Sant Cugat després d'uns quants nadals d'absència, acollirà la festa de cap d'any de Cal Temerari el dia 31 de desembre. Des de l'una de la matinada i fins a les sis del matí, la música en viu i la disbauxa seran protagonistes d'una celebració que vol ser la "festa popular de la ciutat, accessible a tothom". L'entrada a la festa, que en els últims anys s'havia celebrat al pavelló municipal, és a partir dels 18 anys.

La celebració començarà amb el dj santcugatenc Riki undersounds. El grup Los primos del Primo seguiran amb la festa amb un concert de les millors versions de la música rumba, des de Los Delincuentes a Estopa, que de ben segur animaran i posaran ritme al cap d'any.  Finalment, el dj Smarx City posarà el punt final a la festa amb música per ballar i molt de ritme. 

Les entrades, que inclouen dues consumicions, tindran un preu general de 12 euros (anticipada) o de 15 euros (en taquilla el mateix dia). Pels socis de Cal Temerari el preu serà de 10 euros. Les entrades estaran a la venda en els pròxims dies a la Taverna de Cal Temerari, a la Casa de Cultura i al Casal Torreblanca en els seus horaris habituals d’obertura.

La festa de cap d'any de Cal Temerari porta per lema 'Potser serà l'última', ja que l'organització apunta que després de les victòries electorals de Rajoy i Trump, s'han encès les alarmes "per fer pensar que pot quedar ben poc perquè arribi la fi del món".

Cal Temerari també ha recordat el seu compromís amb la lluita contra la violència masclista i tot tipus de discriminacions: "Des de l'organització vetllarem perquè aquesta sigui una festa lliure d'agressions sexistes, raciestes i homòfobes on tots i totes ens hi podem sentir a gust ballant com, quan i amb qui volguem".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem