Obert el període perquè les entitats presentin la sol·licitud per als horts urbans

Totes aquelles entitats públiques o privades sense ànim de lucre podran presentar la seva sol·licitud per a la pràctica de l'horticultura urbana

Aquest mes de març l'Ajuntament ha obert la segona convocatòria de concurs per a la utilització temporal dels terrenys destinats a horts urbans

Fins al pròxim 16 de maig, totes aquelles entitats públiques o privades sense ànim de lucre i que estiguin donades d'alta al registre municipal d'entitats que vulguin practicar l'horticultura urbana podran presentar la seva sol·licitud. En aquest cas, i tal com destaquen les bases del concurs, l'activitat que s'haurà de desenvolupar serà d'interès públic i sense cap finalitat econòmica.

La iniciativa s'emmarca en el programa d'"Horts urbans, Cultiva't" i neix de la moció institucional aprovada al Ple municipal del 2012, per promoure les activitats agràries a la ciutat i apropar al ciutadà la terra, entre altres aspectes. 

Els horts urbans de Sant Cugat estan a la Floresta, el parc d'Ildefons Cerdà, l'avinguda Roquetes, el Turó de Can Mates, el carrer de l'Andana i el carrer d'Amposta. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem