Obertes les preinscripcions per als ensenyaments artístics per al curs 2018-2019

Les sol·licituds es poden presentar des del 4 d'abril i fins al 16 del mateix mes

Des d'aquest dimecres, 4 d'abril, està obert el termini per a les sol·licituds de preinscripció per als ensenyaments artístics professionals de música o dansa. Un termini que s'estendrà fins al dia 16 d'abril.

D'altra banda, com apuntava el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, la preinscripció escolar per al pròxim curs 2018-2019 serà del 13 d'abril fins al 24 d'abril. Enguany, l'inici del tràmit s'ha endarrerit pràcticament un mes.  

La preinscripció s'obrirà per al segon cicle d'educació infantil, per a l'educació primària i secundària obligatòria i pels centres integrats. L'oferta final de les places es publicarà l'11 de juny i el 12 de juny es publicaran les llistes d'alumnat admès. El calendari complet es pot consultar a la pàgina web de l'Ajuntament. 

Només es pot presentar una sol·licitud per infant, tot i que es poden indicar,  per ordre de preferència, les peticions d'admissió en altres centres. La sol·licitud i la documentació s'ha de lliurar preferentment al centre demanat en primer lloc, però també es pot presentar a l'Oficina Municipal d'Escolarització (plaça de la Vila, 1). 

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) oferirà informació i atenció tant per a les famílies com per als alumnes fins al 18 de maig, sense la necessitat de demanar cita prèvia. L'horari establert per les visites i consultes és el següent: al matí, de dimarts a divendres (10 a 14 h); a la tarda, els dimecres (16.30 a 18.45 h). 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem