L’Obra Social Sant Joan de Déu, guardonada amb el Premi Acció Solidària #COVID-19

El director d'aquesta institució humanitària és el santcugatenc Oriol Bota

La campanya Les Cares de la Vulnerabilitat de l’Obra Social Sant Joan de Déu, que dirigeix el santcugatenc Oriol Bota, ha guanyat el premi Especial Talent COVID-19 Acció Solidària dels Premis Talent Cambra.

Els Premis Talent Cambra han incorporat enguany tres premis especials COVID-19 – Reinventar-se, Acció solidària i Construir futur- que volen enaltir la capacitat creativa i innovadora d’institucions i empreses catalanes a l’hora d’afrontar la lluita contra la pandèmia del coronavirus i donar-hi una resposta positiva. El director de l'Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, ha explicat com "Sant Joan de Déu és un ecosistema de solidaritat amb l'objectiu de cuidar les persones d'una manera holística".

 

Més info: Oriol Bota: "A Sant Joan de Déu sempre hi ha coses positives que no coneixeràs”

Amb aquesta campanya l'Obra Social Sant Joan de Déu vol demostrar que d’una crisi també en neixen molts camins de la solidaritat, i també en volen explicar totes les seves cares. Asseguren que no hauria estat possible explicar totes les històries sense la predisposició de qui les ha viscut en primera persona a compartir-les, però afegeixen que tampoc les haguessin pogut explicar amb un horitzó d’esperança sense el camí d’empatia i força que moltes persones avancen per fer realitat un món millor. Per això, per sobre de tot des de la institució humanitària estan "molt agraïts i agraïdes. Aquest premi és un reconeixement a totes les cares d’una societat que guanya impuls en la solidaritat de tothom, i que a Sant Joan de Déu tenim la sort de viure cada dia".

 

Els Premis Talent Cambra 2020 és una iniciativa per fomentar la creativitat i oferir oportunitats i visibilitat als nous talents a Catalunya, des de la participació i amb el suport d'institucions, entitats, empreses i particulars.

 
Comentaris

Destaquem