Un obrador de Sant Cugat, reconegut com un dels 50 millors forns de l'estat

L'obrador artesà de pa i brioixeria Capalforn és l'únic establiment de la demarcació de Barcelona de la llista '50 Panader@s Top de España 2024'

Capalforn va obrir les seves portes a Volpelleres (Sant Cugat) fa aproximadament un any. En aquest temps, l'obrador artesà de pa i brioixeria ha aconseguit incorporar-se a la llista 50 Panader@s Top de España 2024, esdevenint l'únic establiment de la demarcació de Barcelona en entrar en aquest llistat. Ho ha fet gràcies al seu pa de pagès de quilo amb un 5% de farina integral. Segons Martin Videla, copropietari del forn de pa, aquest producte és l'emblema de l'obrador, ja que representa la seva "essència com a forners". 

A més, Martin Videla ha expressat la seva felicitat per rebre el reconeixement estatal: "És un honor per a nosaltres rebre aquesta estrella perquè portem un any esforçant-nos. Som un forn de pa petit i hem aconseguit una estrella envers els més de 300 forns de pa que s'han presentat de tot l'estat espanyol". 

Capalforn és un obrador artesà que treballa amb ingredients majoritàriament integrals i bio. Actualment, els propietaris Aaron Pedrera i Martin Videla estan treballant en nous productes d'aquestes característiques. Així ho explica Videla: "Ja estem treballant en un panettone i un brioix royal i també tenim un pa de sarraí 200% i n'estem buscant un altre que tingui blat de moro, arròs i sarraí".

Capalforn fa els seus pans a demanda i per encàrrec, però Videla ha avançat que, a partir d'ara, començaran a fer repartiments per Sant Cugat.

 

L'estrella que ha aconseguit l'obrador artesà Capalforn. FOTO: Cedida per Martin Videla

L'estrella que ha aconseguit l'obrador artesà Capalforn. FOTO: Cedida per Martin Videla

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem