contingut promocionat
VITALDENT

Participa en el concurs TOT Fotoportada 2017

Amb la Festa Major de Sant Cugat comença el període de participació en el concurs TOTFotoportada Vitaldent Sant Cugat 2017

Des d'aquest dimecres, 28 de juny i fins el pròxim divendres, 22 de setembre, es pot participar en la vintena edició del concurs fotogràfic més participatiu de la ciutat, el TOT Fotoportada Vitaldent Sant Cugat 2017. En aquests anys han estat 15.000 les fotos presentades, 50 en la primera edició i més de 1.000 a la darrera.

Les categories del concurs d'enguany són: Lleure, Viatges, Festes Majors (Sant Cugat, Valldoreix, Mira-sol, Les Planes i la Floresta), Esports, La meva mascota i jo i Instagram. Per participar en les quatre primeres fotografies s'ha de fer via el web: www.totfotoportada.cat i per participar en la categoria Instagram s'ha de fer via aquesta xarxa social indicant l'etiqueta #totfotoportada2017. A més de l'etiqueta, s'haurà de posar el títol de la fotografia i l'indret des d'on s'ha fet la imatge. El jurat del concurs només valorarà les dues primeres fotografies penjades a Instagram de cada participant. Via web també només es podrà presentar un màxim de dues fotografies.

Les fotos es poden fer amb càmeres fotogràfiques o amb qualsevol dispositiu mòbil. El jurat no valorarà totes aquelles fotos que hagin tingut un excés de retoc (a excepció de la categoria Instagram). I el format de les imatges haurà de ser horitzontal amb un mínim de resolució i qualitat perquè les guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada del TOT Sant Cugat. No s'acceptaran les fotografies amb marques d'aigua ni logotips. 

El Jurat, els premis i l'exposició

Exposició de fotos participants de l'any passat a la plaça de Barcelona. Foto: A. Ribera

El jurat del certamen, format per professionals santcugatencs de la fotografia i de l'equip @igersSantcugat es reunirà el mes d'octubre per decidir els guanyadors de cada categoria.

Enguany hi ha més de 9.000 € en premis. Les empreses patrocinadores són Vitaldent Sant Cugat, HP, Milar, Teatre-Auditori Sant Cugat, Panta Rei, RACC, ZOOM, DiR, Ilda's, Jardiland, Cottet, Masia Can Ametller, La Caixa, Cluc Hotel Begur, Mans de Sant, Qgat Restaurant & Events, Club Muntantanyenc Sant Cugat, Viena, Cabanas Nutrition, Món Sant Cugat. El concurs compte amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, Idea Print i Igers Sant Cugat.

Totes les fotos participants s'exposaran a la plaça de Barcelona a partir de la segona semana de novembre d'aquest any i tindrà una durada de cinc setmanes.

Una de les imatges que va participar al TOT Fotoportada 2014
Més informació
 
Comentaris

Destaquem