La Companyia Estampades porta a Sant Cugat la vida d'una fàbrica tèxtil als anys 50

L'espectacle ha tingut lloc a la plaça del Rei, aquest dimecres, 28 de juny, en el marc de la Festa Major

L'espectacle 'Enfila SA' de la companyia Estampades ha arribat a Sant Cugat aquest dimecres, 28 de juny en el marc de la Festa Major. 

La plaça del Rei s'ha convertit en una fàbrica tèxtil dels anys 50 en la qual treballen dues dones amb punts de vista de la vida molt diferents. Un espectacle entre fils, bobines i acrobàcies que pretèn fer un homenatge a totes aquelles dones que en els moments difícils no van trencar el fil de la seva vida. 

Mireu les millors imatges del primer dia de Festa Major

FOTO: Lali Àlvarez

FOTO: Mireia Puente 

El TOT amb la Festa Major:

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem