Pessebre i molta música aquest cap de setmana a Sant Cugat

Un cap de setmana ple d'idees per gaudir de la ciutat

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Un Nadal amb molta música

Les 'Nadales al carrer' recorreran el centre de la ciutat. FOTO: Lali Puig

Aquest cap de setmana continuen les activitats nadalenques a la ciutat. Feu una ullada a tot el que podeu fer!

Ja no és cap novetat, però encara podeu gaudir del Trenet Sant Cugat Express i la pista de gel. També es pot passejar per la Fira de Santa Llúcia a la Plaça de l'Om i Plaça Augusta.

Divendres, a les 17.00 hores, comencen les tradicionals Nadales al carrer. De les 17 a les 18 hores cantaran pel centre de la ciutat fins a trobar-se a la Plaça Barcelona on cantaran tots els cors. A les 18.00 hores precisament, s'inaugura el Pessebre de Sant Cugat a la mateixa plaça.

El Concert de Nadal de la Coral La Unió serà el dissabte a les 18.30 hores al Casal de TorreBlanca. L'entrada és lliure! Ja després de sopar, a les 22.00 hores, podeu fer un Quinto de Nadal al Casal de les Planes.

Diumenge, a les 18.00 hores, continua la música amb la Cantata de Nadal Prec eixut de Nadal al Teatre-Auditori. Cor mixt, cor infantil i orquestra en una estena absoluta d'aquesta cantata.

També hi ha moltes activitats per compartir amb els més menuts i passar una bona estona junts.

Activitats culturals

El Centre d'Art Maristany acull l'exposició FOTO: Lali Puig

Divendres, a les 21.00 hores, podeu veure a Carlos Nuñez en concert al Teatre-Auditori. El mag de la gaita connecta amb la seva música la tradició celta de Galícia amb la d'Irlanda, Escòcia o Bretanya.

Ja el dissabte, a les 19.00 hores, comença la performance en directe d'Adrian Schindler, dins l'exposició "Boicot i trabanqueta" al Centre d'Art Maristany.

A les 21.00 hores, al Teatre-Auditori, es podrà gaudir del clàssic La Plaza del Diamante, de Mercè Rodoreda. Lolita Flores és 'la Colometa'.

La Casa-Museu Cal Gerrer us proposa un visita guiada per explicar l'història de Cal Gerrer i el seu passat lligat a l'ofici de la terrisseria.

Encara més propostes

Pedalejada per una bona causa. FOTO: Lali Puig

Dissabte durant tot el dia hi haurà una pedalejada solidària per recollir menjar al Centre Comercial Mira-sol Centre. De 10 a 20 hores teniu temps per colaborar amb una bona causa!

Us agrada ballar? Diumenge, a les 12.00 hores, tindreu ritme de sobres. El Swing al carrer amb la música de Hot for Swing. Música en directe a la Plaça de Can Quitèria.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem