Les Planes acomiada la Festa Major després de quatre dies d'activitats molt participatives

L'espai Pere Grau ha sigut l'epicentre de les activitats principals de la Festa Major durant aquests quatre dies de gaudi i divertiment

Les Planes posa punt final a la seva Festa Major després de quatre dies de celebració, del divendres 8 al dilluns 11 de setembre, plens d'activitats i amb molta participació dels veïns del barri. El cap de setmana allargat ha transcorregut "sense contratemps i amb una implicació sorprenent del jovent del barri" segons diu Emilia Cruz de la Comissió de Festes.

Pregó de Festa Mejor: A càrrec dels professionals dels serveis de Cultura de Les Planes. FOTO: Bernat Millet.

Els encarregats de donar el tret de sortida va ser el grup de Tokem x tu que van iniciar amb ritme la Festa Major amb la seva batucada seguits per les papallones de llum. Quan la cercavila va arribar a l'Espai Pere Grau els pregoners d'enguany, els professionals dels serveis de Cultura de les Planes, van pronunciar un pregó d'agraïment al veïnat per l'acollida que sempre han tingut destacant l'esperit d'unió del barri.

Els plats forts de la vintena d'activitats que s'han dut a terme han sigut la botifarrada, amb 300 tiquets venuts i la paellada, ja tradicional al barri, que ha comptat amb més de 200 persones i va comportar la fi de festes. Cruz destaca el bon ambient durant el transcurs de la Festa i que "a totes les activitats hi ha hagut força gent a diferència d'altres anys que eren més desiguals pel que fa a la participació".

Circ de Festa Major de Les Planes FOTO: Bernat Millet

Circ de Festa Major de Les Planes 5 (1)

 

Les activitats infantils i familiars sempre són un dels eixos principals de les celebracions al barri i aquest any amb els llits elàstics i el Circ de Festa Major no ha sigut diferent. L'Improshow al casal d'avis també ha sigut tot un èxit i, per altra banda, el jovent i els amants de la música han pogut gaudir del seu espai al programa ballant a la Discomòbil, al Vermut musical o fruint a l'Orquestra Aquarium que ha sigut un dels èxits principals de la Festa Grossa.

Més info: Les Planes enceta la seva Festa Major amb ritme i germanor

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem