Plans per al cap de setmana de Sant Joan a Sant Cugat

Els pròxims dies venen marcats per l'arribada de l'estiu

Arriba el cap de setmana a Sant Cugat, aquest cop protagonitzat per la celebració de Sant Joan. Amb tot, diferents activitats faran que la ciutat no s'aturi.

 

El divendres 23 de juny l'activitat central serà la tradicional rebuda de la Flama del Canigó com a símbol d'unitat dels Països Catalans per encendre les fogueres de Sant Joan. Des de les 18.45, Sant Cugat rebrà amb diferents activitats la Flama durant la tarda, com la ballada de sardanes, o l'actuació dels Castellers i els Bastoners. L'arribada de la torxa serà amb la Unió Ciclista, i hi haurà lectura del manifest de la Flama, així com la cercavila amb els Caparrots.

 

Les activitats finalitzaran amb l'encesa de la foguera de Sant Joan a la plaça d'Octavià a les 21 hores per part dels Diables de Sant Cugat. A més, la revetlla seguirà amb sopar de carmanyola i balls fins a la matinada.

 

D'aquesta manera, la ciutat dóna la benvinguda a l'estiu amb les tradicionals revetlles de Sant Joan a Sant Cugat, la Floresta i Valldoreix

Començar l'estiu amb una remullada

Refrescar-se a les piscines és una bona opció. FOTO: Aïda Sotelo

Després de celebrar la revetlla de Sant Joan, els plans continuen a la ciutat. El dia 24 començarà la temporada de piscines municipals, ubicades al Parc Central i la Floresta. La temporada s'estendrà fins a l'11 de setembre.

Cultura per acabar el cap de setmana

El claustre del Monestir de Sant Cugat, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat FOTO: Artur Ribera

Pel diumenge 25, es proposa descobrir el Monestir de Sant Cugat amb una visita guiada al seu Claustre, a càrrec de persones afectades per la Síndrome d'Asperger. L'activitat porta per nom "Guia'm pel monestir" i començarà a les 12 hores. A més, el grup de Canela Llombart Rossy Trio oferirà un concert per als amants de la música, a les 12.30 hores al Celler Modernista de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem